YEMEKLİ VAGON
| TEKNİK KARAKTERİSTİKLER | |
| Maksimum Hızı | 160 km/h |
| Araç Gövdesi | Çelik |
| Yolcu Sayısı | 55 Yolcu |
| Ray Açıklığı | 1435 mm |
| Güç Kaynağı | Çok gerilimli konvertör |
| Aks Yükü | <18 ton |
| Fren Tipi | Pnömatik Disk Fren |
| Minimum Kurp Yarıçapı | 150 m |
| Gabari | UIC 505-1 / TCDD Yapı Gabarisi |
| İklimlendirme Sistemi | 40 kW Isıtma / 35 kW Soğutma |
| Cer Tertibat Tipi | Ringfeder Type |
| El Yıkama Mahalli Sayısı | 1 |
| Hareketli Basamak Yüksekliği | 565 mm |
14 masasıyla 55 misafire hizmet veren Yemekli vagonlarımız, yolculuk boyunca konforlu bir yemek deneyimi sunmak üzere modern mutfak ekipmanlarıyla donatılmış, ferah oturma alanları ve şık iç tasarımıyla keyifli anlar sunmaktadır. Ayrıca, farklı voltajlı katenar hatlarına uyum göstererek seyrüsefer esnekliği sunmaktadır. Böylece, hem ülke içinde hem de yurtdışı seferlerinde restoran hizmeti sunulabilmektedir .
Üretim Yeri
TÜRASAŞ
Sakarya Bölge Müdürlüğü